Thirty seconds to Mars Greek Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

₪ ø lll ·o.

ΦόρουμΑρχικήLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Forum μας είναι ακόμη υπο κατασκευή, μπορείτε άφοβα να ποστάρετε σε όσες θεματικές ενότητες έχουμε ανοίξει μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση.
Οι Διαχειριστές αναζητούν έναν Believer, μήπως εσείς είστε αυτό; Πηγαίντε στο Echelon Announcements και δηλώστε συμμετοχή για να γίνεται εσείς ο πρώτος Συντονιστής του Forum.

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
CharaMars

CharaMars

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Avatars και Υπογραφές   Avatars και Υπογραφές EmptyΚυρ Νοε 27, 2011 2:47 am

Γεια σας λετρά μου Echelonάκια! Θέλω να σας πω ότι μπορώ να σας φτιάξω άβαταρ ή υπογραφή με οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε! Ασχολούμαι με graphic design και θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω κάτι και για εσάς Smile Αν ενδιφέρεστε στείλτε μου μήνυμα ^_^
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Bartholomew Cubbins

Bartholomew Cubbins

Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Avatars και Υπογραφές   Avatars και Υπογραφές EmptyΚυρ Νοε 27, 2011 5:01 am

Ω τι ωραία! Να σε ρωτήσω κι εγω τι προγράμματα χρησιμοποιείς;; Θα ήθελα μια υπογραφούλα η αλήθεια είναι ... Smile
CharaMars

CharaMars

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Avatars και Υπογραφές   Avatars και Υπογραφές EmptyΚυρ Νοε 27, 2011 1:37 pm

Picnik και Ζωγραφική! Δεν έχω κάποιον να μου δείξει πώς να χρησιμποιώ photoshop...

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Thirty seconds to Mars Greek Forum :: Εξυπηρέτηση Μελών :: Echelon Announcements-
Μετάβαση σε: